...A TARTÓS KAPCSOLATOK LEGALÁBBIS BIZTOSAN! NÁLUNK A SZEMÉLYES TALÁLKOZÁS SZINTE A LEGFONTOSABB RÉSZE EGY POTENCIÁLIS ÚJ KOLLÉGÁVAL VALÓ ISMERKEDÉSNEK. EZT SOSEM HAGYNÁNK KI. NEM IS TESSZÜK.

Hogy miért?

Azért, mert kíváncsiak vagyunk rád. Honnan jössz, hogy találtál ránk és tetszik-e, amit látsz belőlünk? Tudni szeretnénk, mi fontos neked.

Mi motivál, mire van szükséged ahhoz, hogy jól és hatékonyan végezd a munkádat? Hogyan képzeled el egy napodat nálunk?

Mit vársz tőlünk, hogyan tudunk segíteni az első időszakban?

Az első beszélgetés akkor jó, ha emellett sok minden más is kiderül – megértjük-e egymást könnyen és gyorsan? Megtaláljuk-e a közös hangot?

Nem azt akarjuk megtudni, hogy mit nem tudsz, hanem hogy mit tudsz, mi érdekel, miben látod a jövődet.

Nem az a lényeg, hogy mindenáron betöltsünk egy pozíciót, hanem az, hogy megtaláljuk azt az embert, aki beleillik a csapatba. Olyat, aki fel tudja venni a ritmust, mer kérdezni és elmondja a véleményét.

A közös munka akkor működik jól, ha a csapat egy irányba húzza a szekeret. Akkor, ha elakadásnál odafigyelünk a másikra. Segítünk, amikor szükség van rá.

Ha te is így gondolkozol és szívesen dolgoznál egy igazán összetartó közösségben, akkor ne habozz, nézd meg nyitott pozícióinkat és jelentkezz – beszélgessünk!

Miért minket válassz?

Néhány érv, ha még nem döntöttél


 • Izgalmas projektek, folyamatos fejlődés

  Ha szereted a kihívásokkal teli munkát, ahol kamatoztathatod a kreativitásodat és egyre nagyobb tudásod lesz, akkor jó helyen jársz.
 • Stabil, hosszú távú munkalehetőség

  Mert mi komolyan gondoljuk, hogy minden munkatársunk érték, és szeretnénk, ha sokáig számíthatnánk rájuk.
 • Ütőképes csapat, ahol jól érzed magad

  Ha olyan közösségben tudsz igazán hatékony lenni, ahol számíthatsz a többiek támogatására, köztünk a helyed.
 • Családcentrikus, empatikus vezetőség

  Hiszünk abban, hogy jó munkát az tud végezni, akinek egyensúlyban van a munkája és a családi élete, tud töltődni és lazítani is - ehhez igyekszünk minden segítséget megadni.
A CAS SZÁMOKBAN

Miért érdemes nálunk dolgozni?


Nekünk Szeged a világ közepe. Itt dolgozunk, itt teremtünk értékeket, itt fejlődünk.


Azért, mert ez egy biztos munkahely, ahol hosszú távon számítunk rád. Kíváncsiak vagyunk a véleményedre, és örülünk, ha megosztod velünk az ötleteidet. Támogatjuk a szakmai fejlődésedet. Mentor segíti a beilleszkedésedet és az első projektjeid megvalósítását. Lehetőséget kapsz új technológiák alkalmazására. A csapat pedig, ahová érkezel, összetartó, mindig számíthatunk egymásra. Sok a közös program, ami nem kötelező, mégis mindenki ott akar lenni – mert rólatok, rólunk szól. És nemcsak te, hanem a családod is részt vehet a cég életében a családi napokon.


Jelentkezés
 • 0

  programozási nyelv

 • 0

  munkatárs

 • 0

  futó projekt

 • 0

  scrum-csapat

 • 0

  kg súly a konditeremben

 • 0

  teszteszköz