2008


A magyar kötődésű Ludwig Neer megállapodást kötött a Szegedi Tudományegyetemmel, majd Szegeden útjára indult a CAS Software Kft.

2016


Szervezeti átalakításba kezdtünk: a vezetőség egyik legfontosabb célja az, hogy ideális munkafeltételeket teremtsen mindenki számára. Testre szabott képzéseket indítottunk, egyre nagyobb hangsúlyt helyeztünk az egyéni értékekre.

2018


10 év leforgása után úgy érezzük, hogy közelítünk egy optimális szervezeti működéshez. Arra törekszünk, hogy egyre jobban alkalmazkodjunk a változó igényekhez és körülményekhez.

ISMERD MEG A CAS-T!

Rólunk


Hogy miért vagyunk ebben olyan biztosak? Azért, mert itt teret adunk az alkotásnak, a fejlődésnek. Egyrészt bőven van hely az irodáinkban, kényelmesen elférünk. Másrészt lehetőségünk van új ötleteket kipróbálni, megvalósítani. Mivel ügyfeleink megbíznak a szakértelmünkben, elég nagy szabadságunk van a projektek megvalósítása során. Mindig a megoldásra, nem pedig a hibára koncentrálunk. A munkatársakban sem a hiányosságokat, hanem a lehetőséget, a tudást, a motivációt látjuk. És hogy azért a számok is beszéljenek, közel 90-en dolgozunk itt 2320 nm-en. 2008 óta minden elénk kerülő kihívással megbirkóztunk.
01.

Fókusz

Ügyfeleink és felhasználóink bizalma és elégedettsége jelenti számunkra a sikert. Ehhez pedig meg kell értenünk az ő céljaikat és magunkévá kell tenni őket. Ezzel az odafigyeléssel és ráhangolódással tudjuk a legjobbat kihozni minden projektből.
02.

Csapat

Hisszük, hogy csapatban hatékonyabbak vagyunk és élvezetesebb is a munka. A közös célokért, együtt, egy egységként dolgozunk. Az évek során a jól végzett munka öröme és az az értékes idő, amit együtt töltünk munka közben és munkán kívül erős csapatot kovácsolt. Jó ide tartozni.
03.

Rugalmasság

Képesek vagyunk gyorsan alkalmazkodni az új helyzetekhez, kezelni a változásokat és elfogadni alternatív megoldásokat. Gyorsan be tudjuk építeni az új tapasztalatokat és a megszerzett tudást.
MI KÉSZÍTETTÜK

Munkáink


CAS Card Scanner

The CAS CardScanner app makes it incredibly easy to capture contact data from your business cards. These new contacts can then be saved directly to your CAS Software CRM system. In addition, you can also save contacts to your local address book independently of your CRM system.

CAS Smart Design

With SmartDesign concept which is used in our main CRM products, CAS genesisWorld and SmartWe, put your customers in the spotlight with numerous new functions to help you implement the WIN-WIN Customer Centricity corporate philosophy and generate genuine customer enthusiasm.
KARLSRUHEI ÉS SZEGEDI

Vezetőink


Martin Hubschneider

Alapító, ügyvezető

Belák Henriett

Ügyvezető

Baka Endre

Műszaki igazgató

ILYEN NÁLUNK A

Hangulat